Felnőtt farsang a Herényiek Házában

2017. február 17-én azzal a nem titkolt céllal szerveztük szülői és tanári közösségünknek szánt farsangi ünnepünket a Herényiek Házába, hogy kitekintésünk legyen közvetlen környezetünkre, és működésünkkel jobban gazdagíthassuk városunk közösségi életét.

Közösségünk teljes létszámához képest arányaiban szép számmal képviseltette magát a patinás, nagy múltra visszatekintő Szombathely herényi városrészében működő, sok civil erőt felvonultató intézményben. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a helyért és a szeretetteljes fogadtatásért. Szándékaink szerint együttműködésünknek lesz folytatása.

A felnőtt farsangi ünnep tematikája némi gasztronómiai kitekintés mellett moldvai táncház volt. Köszönetünket szeretnénk kifejezni Tóth Biankának és párjának, kiváló táncosoknak és leendő táncpedagógusoknak. Köszönjük, hogy tanulhattunk tőletek, köszönjük a táncolás örömét.

Első felnőtt farsangunkat a hagyományteremtés nem titkolt szándékával szerveztük. Ettünk is, mulattunk is, és úgy tűnik, jó helyen is voltunk.

Iskolafilm

Az iskola támogatása

Az adó 1%-ának felajánlási lehetősége:
adó 1%

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön legfrissebb programjainkról és tartalmainkról!

Copyright © 2013. Apáczai Waldorf Iskola