Németh Viktória

Gyermekkorom óta tudtam, ha egyszer nagy leszek, orvos vagy tanár szeretnék lenni. Végül –talán a sport szeretete miatt – utóbbira esett a választásom.

Több mint 13 évig versenyszerűen, nemzetközi szinten karatéztam. Mellette nagy örömmel vállaltam a gyerekek edzéseinek megtartását is.  Valamikor itt dőlt el végérvényesen, hogy utóbbi hivatást választom, és testnevelő tanár leszek.

2013. nyarán elvégeztem a Helen Doron angol tanárképző tanfolyamot, és ettől kezdve tanítok angolt 3-15 éves korú gyermekeknek Sárváron. 2014-ben diplomáztam le a Nyugat-magyarországi Egyetemen, testnevelő-edző szakon angol tanári modullal kiegészítve. Egyetemi éveim alatt a további angol tanfolyamoktól a sportedzői papír megszerzéséig sok képzést elvégeztem, melyek úgy érzem, hasznomra fognak válni az elkövetkezendő években.

2014 szeptembertől itt az Apáczai iskolában is angolt tanítok, illetve angol nyelvű testnevelést. Remélem, az angol nyelv és a mozgás iránti szeretetemet a lehető legnagyobb mértékben sikerül átadnom a gyerekeknek a közösen eltöltött évek folyamán.

Iskolafilm

Az iskola támogatása

Az adó 1%-ának felajánlási lehetősége:
adó 1%

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön legfrissebb programjainkról és tartalmainkról!

Copyright © 2013. Apáczai Waldorf Iskola