-

Elérhetőségek

Apáczai Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Cím: 9700 Szombathely,
11-es huszár út 40. (A felújított egykori huszárlaktanya épülete)
Telefon:
+36305269260
E-mail:
apaczaiiskola@gmail.com


Aktualitások

Huszárlépéssel a laktanya szellemi megújulása felé - 2019.09.19.Huszárlépéssel a laktanya szellemi megújulása felé - 2019.09.19.

A Waldorf, mint mozgalom idén ünnepli 100. évfordulóját, de iskolánk is kerek évfordulóhoz érkezett: alapításunk 10. évében vagyunk. A Waldorf-mozgalomban nagy jelentőséggel bír a visszatekintés. Emlékezünk és összegzünk. Múltunk történései, tanulságai alapkövei jövőnknek. Nem emlékezhetünk úgy vissza, hogy mellette ne akarjunk vizionálni egy lehetséges jövőt, egy utat, amit be szeretnénk járni. Egy követendő utat magunknak, szűkebb és tágabb környezetünknek.

Ebben az időutazásban lesz segítségünkre négy előadónk Aradszki Zsombor projektmenedzser, Takács Zsanett és Megyeri Zsófia építészek, Rápli Pál okleveles építészmérnök, kiknek segítségével megidézzük iskolánknak otthont adó Huszárlaktanya múltját és lehetséges jövőjét.

Szeretettel várjuk Önöket „Huszárlépéssel a laktanya szellemi megújulása felé” című beszélgetéssel egybekötött előadásra 2019.09.19-én csütörtökön 17.00 órától.


Vissza az előző oldalra!
Apáczai Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola - Magyar