Elérhetőségek

Apáczai Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Cím: 9700 Szombathely,
11-es huszár út 40. (A felújított egykori huszárlaktanya épülete)
Telefon:
+36305269260
E-mail:
apaczaiiskola@gmail.com


Tanáraink

Zsolnai-Veilandics Zsuzsanna

Zsolnai-Veilandics Zsuzsanna

2006-ban szereztem diplomát a Berzsenyi Dániel Főiskolán matematika-rajz tanári szakon.

A rajz szakirányon belül a kismesterség és vizuális kommunikáció szakirányokat is elvégeztem.

Már a főiskola alatt felkeltették az érdeklődésemet az alternatív oktatási módszerek. Komolyabban 2006 őszétől foglalkoztam Waldorf pedagógiával. A Magyarországi Camphill Egyesület által szervezett, 2007-ben indult hároméves gyógyító nevelési képzésen is részt vettem, melynek során láthattam, tapasztalhattam a lényegi különbséget az emberi viszonyulás minőségében. 2010-ben elvégeztem a Waldorf felső tagozatos akkreditált képzést matematikából, és több alkalommal részt vettem Waldorf akadémián, képzéseken, ahol sokat tanultam, új szemléletmódra tettem szert a Waldorf pedagógiában és antropozófiában jártas tanároktól, előadóktól.

A pályaválasztás előtt többször kerültem olyan helyzetbe, hogy valakinek segítségére lehettem a matematika megértésében, így erősítve bennem a gondolatot, hogy - folytatva a többgenerációs családi hagyományt - számomra is a pedagógusi pálya lett „odafent” megírva.

Azt vallom, hogy a matematika mindenki számára elsajátítható tudomány. Minden tanuló véleménye fontos egy-egy probléma feltárásában, és a megoldáshoz vezető út a közös gondolkodáson, az egyéni vélemények, elképzelések megosztásán keresztül vezet.
Vissza az előző oldalra!
Apáczai Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola - Magyar