Bátorságpróbák

Galéria itt!

Mihály-nap alkalmából minden osztályban bátorságpróbán vesznek részt a gyerekek. A 3. osztályosok játékos feladatokat oldottak meg az iskola udvarán: számoltak, keresgéltek, egymást segítve ügyeskedtek, míg ráleltek a sárkány tojásaira. Azokból kiderült, hogy jutalmukat a pincében lelik, ahova ebben az időszakban költözik a sárkány. Izgalmas, élményekkel, kihívásokkal teli ünnepünk volt. 
(3. osztály)

Bátorságpróbánkat a Csónakázó-tó szigetén csapatfeladatokkal kezdtük. A kincskeresés izgalmas feladatai után mindenki egyéni feladatot is kapott, egyesével körbefutották a tavat. Az ötödikesekkel közös dalolás után olyan nagy volt a csapat lelkesedése, hogy futottunk még egy, ezúttal közös Csótó-kört.
A bátorságpróbát követően a könyvtárban vehettünk részt egy jóval pihentetőbb természettudományos napon.
(4. osztály)

Mihály-napon a 6. és 7. osztályosok felkerekedtek hetedhét országon is túlra, hogy megmásszák az Üveghegyet… No, ne túlozzunk, de valóban nagy kitartás és erő kellett Velemből az Írottkő-kilátóig úgy eljutni, hogy a kísérő felnőttek csak a gyerekek biztonságára ügyeltek. Induláskor egy térképes útmutatót kaptak párban a gyerekek, figyelniük kellett az út menti jelzéseket, hogy biztonságban végigjárják vándorútjukat. Az út végén a jól megérdemelt sárkányfarok-torta várta a megfáradt vándorokat. Ezután felfrissülve még néhányan a Szombathelyen rendezett „Kutatók éjszakáján” vettek részt, kísérleteket követtek végig.
(6-7. osztály)

Iskolafilm

Az iskola támogatása

Az adó 1%-ának felajánlási lehetősége:
adó 1%

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön legfrissebb programjainkról és tartalmainkról!

Copyright © 2013. Apáczai Waldorf Iskola